vrijdag 5 juni 2020

Terug naar de klas, een feestje, snoezelmomentje en een experiment

Dag allemaal, 

Vandaag is een heuglijke dag ... We tellen af naar maandag, niet voor een stoepbezoekje, maar om elkaar in de klas terug te zien. Er zijn andere regels voor het brengen en halen. 

Tussen 8u30 en 8u50 mogen de kinderen toekomen  aan de zwarte poort aan de inkom van de school, het linkerdeel. Er is ook voorschoolse opvang mogelijk vanaf 7u. 
De kinderen gaan alleen naar wasbakken, wassen hun handen en gaan naar de klas. Er staan collega's aan de poort om iedereen te begroeten. 

Gedurende de dag blijven we (meestal) in onze eigen klas met Angie, Anneleen en ik. Ook 's middags eten we onze boterhammen in de klas. Na het eten gaan we even wandelen in de buurt, als het mooi weer is. Na 15u mogen we even ravotten op de nieuwe natuurspeelplaats, graag speelkledij aandoen. 
Na de schooltijd gaan we via de gele poort, langs de weg naar de parking aan het voetbalveld in de Guido Gezellelaan. Aan het rechterdeel mogen de auto's geparkeerd staan, op het linkerdeel staan de bussen. We zien elkaar daar rond 15u55. 

We maakten nog een kort filmpje


Annelies viert een feestje in haar keuken, want we mogen weer naar de klas!


Anneleen en Elisabeth willen graag nog eens snoezelen


En ik doe een regenboogexperiment met keukenpapier en stiften.


Nog 3 keer slapen en dan zien we elkaar terug: JOEPI!!!

Vele groetjes, 
juf ILSE

Geen opmerkingen:

Een reactie posten